PRIVACY VERKLARING

Privacyverklaring

 

In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. LaGrinta BVBA houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook gekend als GDPR). 

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Door:

  • zich in te schrijven op onze nieuwsbrief en/of
  • een bestelling te plaatsen via onze online webshop en/of
  • via de website stash-music.com het contactformulier te gebruiken en/of
  • een email te sturen naar lena@stash-music.com,

bezorg je bepaalde persoonsgevens aan LaGrinta BVBA. Hieronder vind je de persoonsgegevens die verwerkt worden door LaGrinta BVBA:

  • Contactinformatie zoals jouw voornaam en achternaam, bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en vergelijkbare contactgegevens
  • Financiële gegevens zoals kredietkaartgegevens, bankrekeninggegevens
  • Overige persoonsgegevens die je zelf verstrekt bijvoorbeeld door een account op onze online webshop aan te maken, in correspondentie, telefonisch, …
  • Statistische informatie zoals internetbrowser, apparaat type en geschatte locatie (op basis van het IP-adres)

 

Voor welke verwerkingsdoeleinden?

LaGrinta BVBA verwerkt jouw persoonsgegevens voor volgende doeleinden:

  • het afhandelen van jouw bestelling
  • het mogelijk maken jouw betaling te laten afhandelen
  • om jou bestelling bij jou of op een adres van jouw voorkeur te laten afleveren
  • je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • je te informeren over wijzigingen van onze producten
  • het verzenden van onze nieuwsbrief
  • het verbeteren van de website en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren
  • indien er een wettelijke verplichting bestaat voor het onderbouwen van de boekhouding en de belastingaangifte van LaGrinta BVBA

Wat zijn de rechtsgronden voor deze verwerking?

De persoonsgegevens worden verwerkt op basis van volgende rechtsgronden:

  • jouw expliciete en vrijwillige toestemming
  • de noodzakelijkheid voor de voorbereiding en uitvoering van een bestelling/levering/betaling
  • de noodzakelijkheid om te antwoorden op jouw vragen
  • de noodzakelijkheid om te voldoen aan een wettelijke verplichting
  • rechtsgrond van gerechtvaardigd belang in het kader van promotie en marketing (nieuwsbrieven en uitnodigingen)

Indien de verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op basis van expliciete en vrijwillige toestemming, bestaat ook het recht om deze toestemming in te trekken.

 

Hoe gaan wij om met gegevens van kinderen?

Onze dienstverlening is niet gericht op kinderen. Dit betekent dat het gebruik van deze website verboden is voor kinderen onder de 18 jaar.

 

Delen wij jouw persoonsgegevens met derden?

De gegevens die je aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

De derde partijen aan wie de persoonsgegevens bezorgen of doorgeven hebben allen in hun privacyverklaring opgenomen hoe zij deze persoonsgegevens verwerken. Wij verwijzen dan ook graag naar de respectievelijke privacyverklaring van deze partijen (zie hieronder).

Stripe

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Stripe (IDeal, Bancontact, Visa). Stripe verwerkt jouw naam, adres en woonplaatsgegevens en jouw betaalgegevens zoals jouw bankrekening- of creditcardnummer.

https://stripe.com/en-be/privacy

Bpost

Als je een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om jouw pakket bij jou te laten bezorgen. Voor het versturen van CD’s maken wij gebruik van de diensten van Bpost en voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij jouw naam, adres en woonplaatsgegevens met Bpost delen.

https://www.bpost.be/site/nl/privacy

GLS

Als je een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om jouw pakket bij jou te laten bezorgen. Voor het versturen van Vinyl Albums maken wij gebruik van de diensten van GLS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij jouw naam, adres en woonplaatsgegevens, telefoonnummer en emailadres met GLS delen.

https://gls-one.be/BE/nl/GLS-ONE_gegevensbescherming_BE.pdf

 

Doen wij aan geautomatiseerde besluitvorming?

LaGrinta BVBA neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen (algoritmes) over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

 

Hoe lang bewaren we jouw persoonsgegevens?

LaGrinta BVBA bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld of om aan wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding/vennootschapsbelasting).

 

Gebruik van cookies

LaGrinta BVBA gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Een cookie bevat meestal een website en een identifier. Ze helpen om uw ervaring te verbeteren tijdens het browsen op onze website, bijvoorbeeld door te onthouden welke items u in uw winkelwagentje heeft geplaatst.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat je bepaalde functies niet zal kunnen gebruiken. We gebruiken ook externe cookies. Dit zijn cookies van derde partijen om bij te houden hoe u onze website gebruikt; bijvoorbeeld welke pagina’s u bezoekt en hoe lang u op de pagina blijft. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en stelt ons in staat betere campagnes op te zetten. We gebruiken geen trackingcookies op onze website voor advertentiecampagnes.

 

 

Als u cookies in uw browser wilt verwijderen kunt u deze handleiding volgen: Hoe verwijder ik cookies?

 

Meer informatie over cookies kan u ook terecht op onze pagina “Cookiebeleid”

 

Hoe beveiligen wij jouw persoonsgegevens?

LaGrinta BVBA neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via lena@stash-music.com

 

Kan je je gegevens inzien, aanpassen of laten verwijderen?

Je hebt ten allen tijde het recht op inzage, kopie, aanpassing of het wissen van de persoonsgegevens die wij ontvangen hebben.  Je kan jouw persoonsgegevens ook laten doorsturen naar een andere partij.

Heb je je ingeschreven op de nieuwsbrieven van STASH, dan kan je via een aparte link in deze nieuwsbrieven zelf je voorkeuren beheren en heb je altijd de mogelijkheid om uit te schrijven.

Bijkomend kan je ook schriftelijk een bezwaar indienen tegen de verwerking van je persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers.

Indien bovenvermelde van toepassing zou zijn, gelieve dan:

  • de instellingen van jouw account aan te passen

of

 

 

Heb je een klacht?

Mocht je toch een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan vragen wij je hierover direct contact met ons op te nemen via lena@stash-music.com.

Uiteraard heb je ook steeds het recht een klacht in te dienen bij de:

              Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA)

Drukpersstraat 35

1000 Brussel

https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be

 

Kunnen wij deze privacyverklaring wijzigen?

LaGrinta BVBA behoudt te allen tijde het recht deze privacyverklaring te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie. Als de nieuwe privacyverklaring gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot jou verwerken, dan brengen wij jou daarvan op de hoogte.

 

Wie is de verwerkingsverantwoordelijke?

LaGrinta BVBA
Langevelde 79A
1785 Merchtem

Vertegenwoordigd door Gunther Verspecht

lena@stash-music.com
https://www.stash-music.com

© Copyright. All Rights Reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren